Versieren van paaseieren

Toen ik een kind was keek ik altijd uit naar alle leuke paastradities. Mijn moeder en ik kochten meestal kleurpoeder in de winkel en ik keek er altijd naar uit om de mooie geverfde eieren op het einde te zien. Soms drukten we zelfs verschillende blaadjes op het oppervlak van het ei die later hun prachtige indrukken zouden onthullen. We gebruiken een paar panty's en snijden ze in stukken om de eieren mee te wikkelen en ze werken prachtig! Ik vond de rekbaarheid van de stof voor het vastzetten van de blaadjes mooi. U kunt er ook voor kiezen om een natuurlijke kleurstof te maken voor het kleuren van de eieren, dit doe je met uienschillen. Er zijn veel verschillende recepten en methoden voor het maken van de kleurstof van de uienschillen. Dit specifieke recept vereist dat u de uienschillen alleen in azijn en water kookt gedurende 30 minuten en vervolgens de uienschillen uitzeeft, de vloeibare kleurstof afkoelt en opnieuw opwarmt met de eieren die er de tweede keer in worden toegevoegd.

Als je een natuurlijke kleurstof hebt gemaakt of degene die je in de winkel hebt gekocht, is het proces hetzelfde. Breng je eieren langzaam aan de kook. Als de eieren eenmaal gekookt zijn, moet je ze afdekken en 15 minuten laten sudderen. Controleer hoe de kleur eruit ziet door een van de eieren voorzichtig op te tillen met een gegroefde lepel. Zodra de eieren zijn afgekoeld en gedroogd, wrijf ik met een papieren handdoekje een beetje olie op het oppervlak. Het maakte de kleur van de eieren echt helderder en levendiger.

23 Ansichten1 Kommentar

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
Untitled-3.png
  • Ohrid4u op facebook
  • Ohrid4u op instagram

KONTAKT:

E-Mail: ohrid4u@yahoo.com

Nummer der Handelskammer: 70394466

MwSt.: NL002413124B63

RECHTLICH: GESCHÄFTSBEDINGUNGEN

.

tui.gif
pegasus.jpg

"Gute Seite mit vielen Informationen. Dort können Sie Fragen stellen und schnelle Antworten erhalten. Gute Urlaubstipps!"

Cindy Grootelaar

Flag-map North Macedonia

© 2020 von FLOR IT und aktualisiert von House of Communications . Stolz geschaffen für Ana aus Ohrid, Mazedonien